Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці громади!

Дата: 02.03.2021 11:30
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Ситуація з поширенням та наслідками коронавірусної інфекції щодня погіршується. Показники захворюваності стрімко зростають. На сьогоднішній день в інфекційному відділенні на лікуванні знаходяться 18 осіб  при завантаженості відділення 20 ліжкомісць, з них 17 – з підтвердженим діагнозом COVID-19, 1 – стабільно важкий стан, перебуває на кисневій підтримці. Тільки за вихідні дні госпіталізовано 6 осіб.

Особливе занепокоєння викликає безпечність у жителів громади – не всі носять захисні маски, не всі дотримуються соціальної дистанції.

Зупинити поширення коронавірусної інфекції можна тільки змінивши своє ставлення до ситуації, що склалася. Будьте відповідальними не лише за своє здоров’я, а й за здоров’я і життя людей, що вас оточують! Адже вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Тому маємо серйозно поставитися до ймовірної загрози.

Вдячні кожному з вас за дотримання правил карантину, за використання засобів індивідуального захисту та дезінфекції, за дотримання соціальної дистанції, за вчасне звернення до лікаря

Будьмо відповідальними перед собою та суспільством!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора